Tenis

Ozljeda i dalje muči Miskinu

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.01.2007.

16. igračica svijeta Anastazija Miskina Razlog poraza u prvom kolu WTA turnira u Aucklandu pronašla je u ozljedi nožnog prsta koju vuče već duže vrijeme. Ta ozljeda mogla bi ju i na duže vrijeme udaljiti s teniskih terena...

Gisela Dulko zaustavila je Anastaziju Miskinu već u prvom kolu WTA turnira u Aucklandu, a jedan od glavnih razloga posrtanja druge nositeljice je neugodna ozljeda nožnog prsta od koje se nije u potpunosti oporavila. Miskina je van tenisa bila od listopada prošle godine i u Aucklandu se pokušala vratiti - neuspješno. Ozljeda ipak nije posve sanirana.

Već početkom drugog seta Ruskinja je počela osjećati bolove i ubrzo je zatražila liječničku pomoć. Unatoč bolovima nastavila je igrati i upisala poraz 6:1, 6:7, 6:2. Kako bi se ozljeda u potpunosti sanirala, možda će biti potreban duži odmor.

"Razmišljam o dužem odmoru. Već tijekom meča postalo mi je jasno da ću vrlo teško biti spremna za Australian Open. Očito je da još nisam posve zdrava i da treba još vremena da se ozljeda sanira. U igri me ta bol dosta smeta i dok se posve ne oporavim, nema smisla igrati", rekla je Miskina nakon dvoboja s Dulko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!