Nogomet

OFK u nastavak sezone s novim trenerom

Dalibor Kraljik • utorak, 26.12.2006.

Uprava srpskoga nogometnoga kluba OFK iz Beograda i dosadašnji trener Slobodan Krčmarević sporazumno su prekinuli suradnju...

Slobodan Krčmarević napustio je klupu OFK iz Beograda. Nezadovoljna postignutim rezultatom kluba u prvome dijelu sezone (treće mjesto u ligi s deset bodova zaostatka za prvoplasiranom Crvenom zvezdom, odnosno, jedan bod manje od drugoplasirane Mladosti iz Apatina), uprava je kluba na čelu s direktorom Vladimirom Bulatovićem odlučila potražiti novo rješenje na klupi OFK.

Bulatović tvrdi da je suradnja s Krčmarevićem prekinuta zbog razilaženja u ciljevima i mogućnostima kluba jer je Krčmarević smatrao da je realno da je OFK plasiran iza Crvene zvezde i Partizana, dok uprava kluba smatra da je OFK u šesnaest odigranih ligaških kola propustio biti Crvenoj zvezdi glavni konkurent u borbi za titulu te da realno treba biti plasiran iznad trećega mjesta na kojemu se trenutno nalazi.

Krčmarević je otišao u klupsku povijest, a na njegovo mjesto trenera OFK Beograd imenovan je 47-godišnji Ratko Dostanić, nekadašnji trener OFK-ovog gradskoga rivala Crvene zvezde i bugarske Slavije iz Sofije. Dostanić je na svojoj prvoj konferenciji za novinare izjavio da mu je čast što može biti trener kluba s tako dugom i bogatom poviješću te da se nada da će ostvariti rezultate koji se od njega očekuju.

Svoju ligašku premjeru na klupi OFK Dostanić će imati 17. veljače na gostovanju protiv sedmoplasiranoga Banata iz Zrenjanina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!