Nogomet

"Nitko ne vrijedi 40 milijuna"

Zoran Zdelar • utorak, 26.12.2006.

Fernando Torres nesumnjivo je trenutno najbolji igrač Atletico Madrida, ponude mu pristižu svakog dana, ali on ne pomišlja zasad na odlazak. Želi se najprije odužiti svom klubu...

Fernando José Torres Sanz svojim igrama i pogodcima u Atletico Madridu, ali i u španjolskoj reprezentaciji privukao je interes gotovo svih većih europskih klubova na sebe. U svojim redovima najradije bi ga vidjeli čelni ljudi Manchester Uniteda i Chelseaja, ali svi oni morat će pričekati još godinu i pol.

Torres je odlučio provesti u madridskom Atleticu još i sljedeću sezonu i tek tada napraviti transfer u veći klub u kojem će napokon doći do onog što mu još jedino nedostaje u karijeri - trofeja. "Nedavno sam potpisao novi ugovor s Atleticom i želim ostati na Vicente Calderónu još do kraja sljedeće sezone. Želim pokušati osvojiti titulu s ovim klubom.", kazao je Torres.

"Nakon što je završilo Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj, primio sam brojne bogate ponude za napuštanje Španjolske. No, odlučio sam ostati i trenutno više uopće ne razmišljam o svom transferu. Trener Javier Aguirre radi odličan posao."

Novinari su pri kraju razgovora potegnuli i pitanje njegova ugovora još jednom, podsjetivši ga da klub mora prihvatiti svaku ponudu iznad 40 milijuna eura za njega. "Klauzula o odšteti u iznosu od 40 milijuna eura je stvarno previsoka. Smatram da nijedan igrač ne vrijedi toliko."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!