Tenis

Hewitta napustio trener

Zoran Zdelar • petak, 05.01.2007.

Nekad najboljeg svjetskog tenisača, Lleytona Hewitta napustio je trener i prijatelj Roger Rasheed samo tjedan dana prije početka Australian Opena...

Lleyton Hewitt ostao je iznenada bez svog trenera, ali i višegodišnjeg prijatelja Rogera Rasheeda s kojim je surađivao od ljeta 2003. godine. Bivšeg osvajača Wimbledona i US Opena Rasheed je napustio jer više ne vidi mogućnost ostvarivanja željenog rezultata. Naravno, teško da je mogao postojati gori trenutak odlaska Hewittova trenera. Rasheed je Hewittu odluku priopćio samo dan nakon poraza na turniru u Adelaideu i tjedan dana prije početka Australian Opena.

"Radi se o najtežoj odluci koju sam morao donijeti u životu, ali osjećao sam kao da nemam drugog izbora. Pod ovim okolnostima, ne vjerujem da možemo doći do rezultata koji bismo htjeli postići. Vrijeme mog odlaska nije idealno, ali vjerujem da je ovako najbolje.", smatra Rosheed.

Rosheedovo napuštanje Hewitta ne znači istovremeno i napuštanje svijeta tenisa, jer je već napomenuo kao bi vrlo rado započeo suradnju s nekim drugim tenisačem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!