Vodeni sportovi

Draganju zaustavio snijeg

Zoran Zdelar • petak, 05.01.2007.

Ponajbolji hrvatski plivač Duje Draganja ozlijedio je ligamente ramena na snijegu u američkom Denveru, te mu je sad nastup na Svjetskom prvenstvu u Australiji postao prilično upitan...

Duje Draganja zadobio je poprilično nezgodnu ozljedu za svakog plivača. U američkom Denveru u kojem trenutno hara snježna oluja okliznuo se na parkiralištu i nakon što je pao preko svoje torbe ozlijedio je ligamente ramena. Kako nije imao osiguranje s obzirom na završetak škole, u bolnici je napravio samo osnovne pretrage, pa bi precizniji period oporavka trebao biti poznat danas nakon detaljnijih pregleda kod hrvatskih stručnjaka u Zagrebu.

I sam Duje je svjestan da ga je ova ozljeda uvelike udaljila od nastupa na Svjetskom prvenstvu u australskom Melbourneu koje započinje u zadnjem tjednu ožujka. Već sad se s popriličnom dozom sigurnošću može ustvrditi kako nastup na 100 metara otpada, dok još uvijek je ostalo izgleda za nastup u utrci na 50 metara.

Vezane vijesti

Draganju ozljeda nije previše pokolebala, te smatra kako je bolje da se ozlijedio ove godine nego u sljedećoj olimpijskoj koja mu je znatno važnija za karijeru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!