Košarka

Ništa novo u Americi

Hrvoje Rafaelić • utorak, 16.01.2007.

Da li su vam poznata imena Dirka Nowitzkog i Dwyane Wadea? Naravno da jesu, jer to su ponovno dobitnici nagrade za najbolje igrače u prošlom tjednu...

Nowitzki i Wade polako, ali sigurno skupljaju nagrade za igrače tjedna. Tko im može zamjeriti kada tjedan završe sa prosjekom oko 30 poena ili deset asistencija po utakmici? Nowitzki je ponovno vladar na Zapadu uz prosjek od 32.5 poena, 8.5 skokova, 3.5 asistencije i jedne ukradene lopte po utakmici. Jazzerima je ubacio 38 poena dok je najbolju utakmicu odigrao protiv Indiane kojoj je ubacio 43 poena uz 12 skokova i dvije asistencije. Svoj Dallas je vodio do učinka 4-0.

Wade je najbolju utakmicu odigrao protiv Supersonicsa kojima je ubacio 29 poena uz 13 asistencija i pet skokova. Tjedan je završio sa prosjekom od 27.7 poena, 10.7 asistencija, 5.3 skokova i dvije asistencije. Sigurno će pamtiti i utakmicu protiv Utah kojoj je ubacio 32 poena uz deset asistencija. Svoj Miami Heat vodio je do učinka 3-0.

Sljedeći tjedan ponovno bi mogli vidjeti ova dva igrača kao najbolje pogotovo nakon odličnih igara ovaj utorak u kojemu je Wade ubacio 35 poena uz osam asistencija i pet skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.01.2011. u 09:29
    još su uvijek postojali supersonicsi, jao
    Obrisan korisnik