Nogomet

Ronaldo prema Milanu

Hrvoje Rafaelić • četvrtak, 25.01.2007.

Trenutni član madridskog Reala koji se našao u nemilosti trenera Fabia Capella, Ronaldo Luis Nazario de Lima trebao bi u ponedjeljak postati novi igrač Milana...

Slika 1 od 1.

"Poslali smo ponudu za Ronalda i trenutno smo u pregovorima. Vidjeti ćemo što će se izroditi iz svega ovoga. Ako se složimo oko odštete i ako Ronaldo prođe liječnički pregled, najvjerovatnije će postati novi član Milana.", izjavio je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani za službenu stranicu svoga kluba.

Galliani nije najavio kada će se Ronaldo podvrgnuti liječničkom pregledu, ali talijanski mediji najavljuju dolazak Brazilca već danas ili petak ujutro. Najavu brzog dolaska Ronalda potvrđuje i činjenica da će najvjerovatnije sa tribina promatrati susret polufinala talijasnkog kupa između Milana i Rome.

Milan bi prema najavama trebao sa Ronaldom potpisati ugovor na 18 mjeseci. Nakon što se transfer i javno obznani, odšteta koju će Milan platiti iznositi će oko osam milijuna eura. Ronaldu ne bi trebao biti nepoznat travnjak stadiona San Sira jer je u Interu proveo pet sezona (1997./2002.). Ronaldo je u karijeri osvojio dva svjetska prvenstva sa Brazilom (1994. i 2002.). Jedini je igrač, uz Francuza Zinedina Zidana, koji je triput izabran za Fifinog igrača godine. Nadimak Il Fenomeno zaradio je odličnim igrama u PSV-u i Barceloni. Sa 14 postignutih golova najbolji je strijelac u povijesti svjetskih prvenstava. U bogatoj karijeri osvojio je skoro sve što se može poželjeti, od svjetskog prvenstva sa reprezentacijom, nizozemskog kupa sa PSV-om, Kupa Uefe sa Interom do španjolskog prvenstva sa Real Madridom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!