Tenis

Hingis i Ivanović za naslov

Ivana Spahija • subota, 03.02.2007.

Nakon odigranih sinoćnjih mečeva polufinala, u finalu 1.340 000 dolara vrijednog turnira u Tokiju susrest će se Švicarka Martina Hingis koja je eliminirala Ruskinju Dementijevu i Srpkinja Ana Ivanović koja se nije dugo mučila protiv prve nositeljice Šarapove...

Hingis je u dva seta bila bolja od treće nositeljice, Ruskinje Elene Dementijeve. Rani break u prvom setu Švicarki je donio sigurnost te je privela set kraju rezultatom 6:4. U drugom setu Hingis je nastavila s dobrom igrom te se sa ukupnih 6:4, 6:3 plasirala u finale. Hingis će se sutra boriti za svoj rekordni, peti naslov pobjednice turnira u Tokiju.

Njene planove u finalu nastojat će pomrsiti peta nositeljica Ana Ivanović, koja nije niti odigrala cijeli meč protiv prve nositeljice na turniru, Marije Šarapove. Nakon što je prvi set nadmoćno otišao na stranu Ivanović (6:1), početkom drugog seta Šarapova joj je predala meč zbog ozljede tetive koljena. Ani Ivanović ovo je prvo finale turnira u Tokiju.

WTA Tokyo Pan Pacific Open, polufinale: Hingis (Švicarska, 2) - Dementijeva (Rusija, 3) 6:4, 6:3, Ivanović (Srbija, 5) - Šarapova (Rusija, 1) 6:1, 1:0, predaja Šarapova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolWTA Tour

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!