Tenis

Završene kvalifikacije za Pattaya Open

Dražen Patarčić • utorak, 06.02.2007.

Nakon tri dana bespoštednih borbi na terenima Dusit resorta u Pattayai, dobili smo i četiri tenisačice koje nastavljaju svoje natjecanje u glavnom dijelu turnira...

U prvom meču na terenu su se susrele Tzipora Obziler iz Izraela i domaća tenisačica Nudnida Luangham. Izraelka se u prvom setu dobro namučila održavajući "egal" (6:6) a igru i set dobila je napokon u tie-breaku sa čistih 7:0 . Drugi set je vrlo brzo završio s lakih 6:1, tako da se u glavni turnir plasirala Izraelka i u prvom kolu se sastaje s Ukrajinkom Julijanom Fedak.

Slika 2 od 3.
Foto: Dražen Patarčić

Drugi prijepodnevni meč ponudio je na drugom terenu susret Kineskinje Yuan Meng i Australke Sophie Ferguson. 6:2 i 6:4 za Kineskinju koja je bez problema riješila ovaj dvoboj te u prvom kolu ide na Ruskinju Alu Kudrjavcevu.

Naša susjeda Slovenka Klepač bila je bolja od Sun Shengnan sa 6:3 i 7:6(4 ). Sloveku u prvom kolu čeka neugodna Martina Sucha iz Slovačke. Andreja se nada da bi mogla proći prvo kolo i u drugom bi najvjerojatnije imala susret s prvom nositeljicom turnira Francuskinjom Marion Bartoli. No do toga susreta trebat će proliti dosta znoja na terenima Dusita, gdje tokom cijelog dana sunce nemilice prži po cijelom betonskom kompleksu.

Slika 1 od 2.
Foto: Dražen Patarčić

Zadnji četvrti meč odigrale su još jedna naša susjeda Mađarica Melinda Czink i domaća nada Noppawan Lerttcheewakarn koja je podigla ionako užarenu atmosferu na terenu s pobjedom i plasmanom u glavni turnir. Sa 6:4 i 6:2 nije dala ni milimetar šanse Mađarici koja je do ovog meča već u prvom kolu izbacila jednu Tajlanđanku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolWTA Tour

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!