Nogomet

Engleska protiv Španjolske bez Rooneya

HINA • utorak, 06.02.2007.

Premda se činilo kako će se Wayne Rooney oporaviti do srijede, napadač Manchester Uniteda neće biti spreman za nastup u prijateljskom ogledu reprezentacija Engleske i Španjolske što će se u srijedu igrati na Old Traffordu...

Umjesto Rooneya zaigrat će napadač Liverpoola, Peter Crouch.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

"Nažalost, Rooneyeva ozljeda nije tako lagana kao što se u prvi tren mislilo. Zbog toga je Wayne ispao iz sastava," kazao je engleski izbornik Steve McClaren, te dodao: "Njegov izostanak neće bitnije promijeniti naš način igre. Protiv Španjolaca ćemo zaigrati u formaciji 4-3-3."

Izbornik "Gordog Albiona" otkrio je i sastav koji će istrčati na travnjak Old Trafforda. Na vratima će priliku dobiti jedinica Watforda Ben Foster, u zadnjem redu će zaigrati Gary Neville, Rio Ferdinand, Jonathan Woodgate i Phil Neville, u vezi će igrati Steven Gerrard, Michael Carrick i Frank Lampard, na krilima će biti Shaun Wright-Phillips i Kieron Dyer, a u napadu Peter Crouch.

"Utakmica protiv Španjolske će biti naš glavni test uoči nastavka kvalifikacija za EP 2008. godine. Ovo je prilika za neke igrače da se dokažu," kazao je McClaren.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!