Rukomet

Pakleni krenuli pakleno

Vedran Stilin • četvrtak, 28.12.2006.

Hrvatska rukometna reprezentacija se pod vodstvom izbornika Line Červara okupila dan nakon Božića kako bi nastavila pripreme za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje se održava u Njemačkoj od 19. siječnja do 5. veljače…

Prvi dio priprema odradili su igrači iz domaće lige, dok su u drugom dijelu ostali Kaleb, Bičanić, Josip Valčić, Anušić, Vukić, Duvnjak, Horvat i Somić. Njima su se priključili igrači koji za kruh zarađuju u inozemstvu tako da Červar u puno jačem sastavu dočekuje Novu godinu (Džomba, Vori, Metličić, Losert, Balić, Tonči Valčić, Sulić, Špoljarić, Buntić, Alilović i Vuković), dok se nakon oporavka od ozljede priključio i Šola.

Popisu još nedostaju "Nijemci" Lacković, Šprem i Zrnić te Dragan Jerković iz Švicarske. Jerković bi danas trebao doputovati u Hrvatsku, dok se dolazak spomenutog trojca očekuje tek nakon Nove godine, točnije 2. siječnja kada kreće treća i ujedno završna faza priprema.

U njoj će Pakleni odigrati tri prijateljska dvoboja protiv Grčke, BiH i Slovenije koji bi trebale biti glavne provjere za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj gdje bi naša reprezentacija trebala igrati jednu od glavnih uloga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!