Zimski sportovi

NHL: Coyotesi iznenadili Sharkse

Adam Bajić • petak, 29.12.2006.

Pretposljednje plasirani klub Zapada, Phoenix, iznenadio je trećeplasirane Sharkse na njihovom ledu. Tako je momčad iz Arizone dala do znanja da se još neće predati u borbi za playoff…

Upornim radom i zalaganjem Coyotesi su u par dana uspjeli pobijediti dvije trenutno ponajbolje momčadi Zapada, Anaheim i sinoć San Jose. Sa nekoliko briljantnih obrana, iskusni Curtis Joseph pomogao je svojoj momčadi na putu do uspjeha. Pobjednički gol za «kojote» postigao je Perreault, a po jedan su još dodali Doan i Saprykin. Za domaće su zabili J. Thornton i Vlasic.

Prava drama viđena je u Columbusu gdje su Blue Jacketsi ugostili Detroit. Gosti su bolje otvorili utakmicu i do polovice susreta vodili sa 0:3. No tada doživljavaju svojevrsni blackout i domaća momčad postiže četiri gola za redom te prelazi u vodstvo. Ali susret nije odlučen jer tada domaćini padaju u igri i "bijelo-crveni" iz Detroita sa četiri pogotka zaključuju utakmicu. Cleary je zabio tri, a Datsyuk dva pogotka za pobjedničku ekipu.

NHL, rezultati: Columbus - Detroit 4:7, Tampa Bay – Philadelphia 3:4, Buffalo – Carolina 4:1, Edmonton – Los Angeles 4:7, San Jose – Phoenix 2:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!