Nogomet

Ništa novo na Parku prinčeva

Maja Giljanović • četvrtak, 18.01.2007.

U zaostaloj utakmici 16. kola momčadi PSG-a i Toulousea u vrlo su lošoj utakmici podijelile bodove...

Susret je odgođen nakon nemilih scena koje su uslijedile nakon poraza Parižana (4:2) od izraelskog Hapoela. Podsjetimo, krajem studenog neredi su kulminirali pogibijom jednog navijača, zatvorena je tribina Boulogne i dvoboj s ljubičastima je odgođen za neka bolja vremena. Koliko su Paris Saint Germainu dobra, teško je reći...

Naime, sedamnaesta pozicija i slabe igre rezultirale su smjenom trenera Lacombea Paulom Le Guenom. Međutim, teško da će i bivši čudotvorac na Gerlandu s ovakvom ekipom imati puno više usjeha. Domaćini su na svom Parku prinčeva u posljednja četiri kola upisali tek jedan bod, a malena su tri boda njihove prednosti nad Troyesom u zoni ispadanja. Momčad Elie Baupa je stigla u Pariz ponoviti prošlotjedni uspjeh Valenciennesa (1:2) te se uspeti s trenutno desete pozicije prema mjestima koja dogodine vode u europska natjecanja (šest bodova zaostatka za Sochauxom).

U negledljivoj utakmici iz prvog poluvremena nismo izdvojili nijednu jedinu suvislu akciju, a u drugom je domaćin imao inicijativu, međutim, u 49. Pauletu pravovremenim istrčavanjem zaustavlja vratar Douchez, a najveću šansu domaćina ne koristi Mendy u 90. minuti. Toulouse je praktički tek jednom zapucao na Landreauova vrata kada u 69. Bergougnoux ne koristi grešku Armanda i podjela bodova odnosno ništa-ništa je sasvim realan rezultat prikazane partije.

16. kolo, zaostala utakmica: PSG - Toulouse 0:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!