Košarka

Dallas sa zvukom sirene, razočarali starteri Portlanda

Hrvoje Rafaelić • ponedjeljak, 15.01.2007.

Nakon što je u petak ubacio Indiani 43 poena, Njemac Dirk Nowitzki je i protiv Toronta bio super raspoložen čime je doveo svoje Maverickse do nove pobjede...

Josh Howard (14 poena, osam skokova, pet asistencija) je u posljednjoj sekundi utakmice pogodio za pobjedu Dallas Mavericksa na gostovanju kod Toronto Raptorsa. Dirk Nowitzki (38 poena, 11 skokova) vjeruje da im je sreća pomogla u novoj pobjedi: "Očito smo imali sreće. Dvojica su pokrivala mene u zadnjem napadu, a lopta je došla do slobodnog Josha koji je pogodio za pobjedu. Još je i Parker promašio tricu za njihovu pobjedu.".

U svojoj 500. utakmici za Toronto, Morris Petterson ubacio je 11 poena uz pet skokova. Najbolji kod domaćina bili su Chris Bosh (24 poena, 15 skokova) i T.J. Ford (16 poena, osam asistencija). Ford je posebno bio neraspoložen nakon utakmice: "Imali smo pobjedu u našim rukama, ali smo opet ponovili iste greške kao i u prijašnjim utakmicama. Takve greške nam se ne smiju ponavljati.". Dallas je trenutno na učinku 31-8 dok je Toronto na 17-21.

Allen Iverson (32 poena, devet asistencija) i Steve Blake (25 poena) predvodili su Nuggetse u gostujućoj pobjedi protiv Portlanda. Kod domaćina najbolji je bio trojac s klupe Sergio Rodriguez (23 poena, 10 skokova), Juan Dixon (15 poena) i Martell Webster (12 poena). Početna petorka ubacila je zajedno svega 20 poena, dok su Przybilla i Dickau ostali bez upisanih poena. Najbolji strijelac u prvoj petorci bio je Brandon Roy sa devet poena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!