Tenis

Lučić nastavlja u Kaliforniji

Ivor Krapac • subota, 24.02.2007.

Nakon što se nedavno vratila tenisu nastupom u kvalifikacijama Memphisa, Mirjanu Lučić uskoro očekuje novi, još jači izazov na WTA Touru. Lučić je dobila pozivnicu za glavni ždrijeb 2.100.000 $ bogatog WTA turnira u Indian Wellsu, koji počinje 7. ožujka...

Uz Mirjanu, pozivnicu za glavni ždrijeb dobile su i Bethanie Mattek, Caroline Wozniacki, Asha Rolle, Lauren Albanese, Ana Tatišvili i Lilia Osterloh, dok posljednji wild-card još čeka vlasnicu.

Lučić se prije tjedan dana vratila na teren uz dva nastupa u Memphisu, s pobjedom nad Amerikankom Melanie Oudin u prvom kvalifikacijskom kolu i porazom od Južnoafrikanke Nathalie Grandin na drugoj prepreci. Uz Mirjanu, na popisu igračica za glavni ždrijeb Indian Wellsa je još samo jedna hrvatska predstavnica, Karolina Šprem.

Paralelno s jakim ženskim, odigrat će se i prvi ovosezonski Masters Series turnir u muškoj konkurenciji. U glavnom ždrijebu naći će se Ivan Ljubičić i Mario Ančić, a listu prijavljenih predvode vodeći igrači na ATP Entry listi, Roger Federer i Rafael Nadal. Glavni ždrijeb započinje dva dana nakon ženskog, u petak, 9. ožujka.

Među dosad poznatim dobitnicima pozivnica za muški turnir izdvaja se Gustavo Kuerten, nekadašnji trostruki pobjednik Roland Garrosa i finalist Indian Wellsa iz 2003., a tu su i Sam Querrey, Michael Russell i Alex Kuznetsov.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolWTA Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!