Tenis

Haas jedini podbacio

Branimir Korać • subota, 03.02.2007.

U polufinalu ATP turnira u Delray Beachu neće biti drugog nositelja Tommyja Haasa. On je jedini od prva četiri nositelja podbacio i upisao poraz u četvrtfinalu...

Amerikanac Vince Spadea iznenadio je u četvrtfinalu turnira u Delray Beachu drugog nositelja Nijemca Tommyja Haasa. Spadea je odigrao izvrstan meč, nadigrao na početku sezone odličnog Haasa i prošao u polufinale. Samo u drugom setu Haas je bio na visokoj razini i posve nadmoćan, a u prvom i trećem setu ipak jer morao priznati Spadeaju da je bio bolji.

Ostala trojica polufinasta posve su očekivana i prošla su u polufinale uvjerljivim pobjedama. Od preostale trojice najviše se morao potruditi Benjamin Becker koji je protiv Davidea Sanguinettija u prvom setu morao igrati i tie-break. No ipak je Nijemac odradio meč u dva dobivena seta i plasirao se u svoje prvo ovogodišnje polufinale.

Xavier Malisse pregazio je Guillerma Garcia-Lopeza sa svega dva izgubljena gema. Španjolac nije imao šanse protiv vrlo raspoloženog Malissea koji je naa svom servisu u cijelom meču izgubio tek tri poena.

Za nešto više od 50 minuta u polufinale probio se James Blake pobjedom protiv Floriana Mayera. Protivnik u polufinalu bit će mu Benjamin Becker dok dreugi polufinalni par čine Malisse i Spadea.

ATP Delray Beach, četvrtfinale:
Malisse (BEL, 3) - Garcia-Lopez (ESP, 7) 6:1, 6:1, Blake (USA, 1) - Mayer (GER, 5) 6:3, 6:4, Spadea (USA, 8) - Haas (GER, 2) 6:3, 2:6, 6:4, Becker (GER, 4) - Sanguinetti (ITA) 7:6(5), 6:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!