Zimski sportovi

U derbiju Zapada slavili Starsi

Adam Bajić • ponedjeljak, 19.02.2007.

U važnom dvoboju divizije Pacific, snage su u Dallasu odmjerili Starsi i gosti iz San Josea. Domaći klub nakon bolje igre zasluženo je osvojio dva boda i primaknuo se samo na bod razlike Sharksima, koji su i dalje u lošoj formi…

Po dva zgoditka za uvjerljivu 5:2 pobjedu Starsa postigli su napadači Ribeiro i Lehtinen, a jedan je dodao Barnes. Za goste, nakon «sušnih» 190 minuta bez postignutog pogotka (neslavan rekord kluba), golove su dali Bell i Grier. Između ova dva kluba vjerojatno će se voditi borba za četvrtu poziciju na Zapadu, iako je još malo prerano to reći sa sigurnošću.

Do pobjede i kakve – takve nade za doigravanje stigao je St. Louis na domaćem ledu protiv Wilda. Rookie Backes postigao je dva zgoditka. Blues sad imaju deset bodova manje od osmoplasirane momčadi Zapada (upravo Minnesote).

NHL, rezultati: NY Rangers – Chicago 2:1, Pittsburgh – Washington 3:2, Columbus – Montreal 2:3, Vancouver – Colorado 5:4, St. Louis – Minnesota 5:3, Dallas - San Jose 5:2, Anaheim - Los Angeles 3:4 (SO).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!