Nogomet

Vrije u Liverpoolu

Maja Giljanović • ponedjeljak, 19.02.2007.

Sudeći po napisima u medijima, redovi redsa su pod maksimalnim naponom uoči puta na Nou Camp u prvom susretu osmine finala Lige prvaka ove srijede...

Naime, uprava kluba će Craiga Bellamyja udariti po džepu i to s maksimalnim iznosom koji klupski kodeks kazni dopušta za disciplinske prekršaje - dvije tjedne plaće odnosno 80 000 funti. Prznički karakter Velšanin je iskazao protiv suigrača John Arne Riisea, a dogodio se u Liverpoolovom trening kampu u Portugalu.

Izvještaji navode da je 27-godišnji napadač nasrnuo golf-palicom na Norvežanina u svađi u jednom algarvskom karaoke baru u ranim jutarnjim satima subote te da je jedan igrač nakratko završio u lisicama. Uprava kluba, međutim, incident nije izričito potvrdila iako je Rafael Benitez jučer u službenoj izjavi upozorio svoje igrače na ponašanje na i van terena, a nedjeljni trening je, očekivano, započeo srdačnim zagrljajem temperamentne dvojke.

Dudek, Fowler i Pennant su se, pak, zakačili u odvojenom koškanju, a nervoza se pripisuje vikend-pauzi uzrokovanoj Liverpoolovom eliminacijom iz FA kupa zbog koje su im sve misli već danima zaokupljene Barcelonom i pokušajem da iskoriste pad u formi branitelja naslova europskog prvaka i ostanu u igri da nakon godinu dana vrate trofej na Kop.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!