Nogomet

Klasniću prijeti duža pauza

Petar Plevnik • petak, 19.01.2007.

Prema pisanju njemačkih medija napadač Werdera i hrvatske reprezentacije Ivan Klasnić neće tako skoro biti spreman za igru, a prve procjene navode kako je riječ o još osam tjedana pauze...

Podsjetimo Klasnić je u prosincu 2005. operirao slijepo crijevo, da bi se krajem prošle godine ponovno pojavili bolovi na istom mjestu, zbog kojih je Klasnić, umjesto na pripremama u Turskoj, završio na bolničkim pretragama. Iako još uvijek nema točne dijagnoze, nagađa se kako Klasnić neće na travnjak prije sredine ožujka.

Kako našem reprezentativcu na kraju sezone ističe ugovor s Werderom, u medijima su se pojavile mnogobrojna nagađanja o nastavku Ivanove karijere. Tako je nakon priče o prelasku u Manchester City u posljednje vrijeme postala aktualna priča o Klasnićevom prelasku u Lyon, točnije zamjeni za Norvežanina Johna Carewa, koji je visoko na listi želja Werderovih čelnika.

U svakom slučaju teško je očekivati da će nakon mršave jesenske polusezone, u kojoj je Klasnić zabilježio samo 12 nastupa u Bundesligi, od čega tek tri puta u prvih 11, i postigao samo jedan pogodak, za Killera proljeće donijeti puno bolje vijesti, barem što se nogometnog terena tiče.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!