Nogomet

Werder nudi novi ugovor Klasniću

Petar Plevnik • srijeda, 24.01.2007.

Samo dan nakon što se nogometnim svijetom proširila vijest o tome kako će Ivan Klasnić biti podvrgnut transplantaciji bubrega, iz redova Klasnićevog Werder Bremena najavili su kako će, unatoč upitnom nastavku karijere, hrvatskom napadaču ponuditi produženje ugovora...

Iako Klasniću na kraju sezone istječe ugovor, a prema trenutnoj situaciji pitanje je kako će se razvijati njegova daljnja karijera, prema riječima sportskog direktora Werdera Klausa Allofsa "Klasniću će biti ponuđen produžetak ugovora pod dosadašnjim uvjetima, baš kao i u slučaju Kristiana Lisztesa".

Naime, sličnu gestu Werder je u sezoni 2003/04 napravio i s Mađarom Kristianom Lisztesom, koji je pred kraj sezone doživio tešku ozlijedu križnih ligemenata. Iako je Lisztesu krajem sezone isticao ugovor, Werder je, usprkos neizvjesnom opopravku mađarskog veznjaka, s igračem potpisao novi ugovor, pokazavši na taj način zahvalnost za sve učinjeno za Werder.

U svakom slučaju, u današnjem nogometnom svijetu, u kojem su se igrači pretvorili u skupo plaćenu robu koja se kupuje i prodaje, potez Werdera čini se kao znak da se prave vrijednosti još uvijek cijene.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!