Nogomet

Lavrič na meti Reala?!

Petar Plevnik • četvrtak, 25.01.2007.

Prema pisanju španjolske Marce, a kako prenose njemački mediji, nekadašnji napadač Hajduka i zaprešićkog Intera, slovenski reprezentativac Klemen Lavrič, na meti je slavnog Reala iz Madrida...

Lavrič je član njemačkog drugoligaša Duisburga, a da zanimanje Reala za Lavričeve usluge postoji potvrdio je i izvršni dopredsjednik Duisburga Walter Hellmich: "Da, iz Madrida su stigli upiti u vezi Lavriča. No, nama je u ovom trenutku glavni cilj ulazak u Prvu ligu i ne želimo ostati bez Lavriča. Naravno, ukoliko stigne prava ponuda dobro ćemo razmisliti."

Kako navodi Marca, Real bi 25-ogodišnjeg napadača proslijedio u svoju drugu momčad, Real Madrid Castillu, koja nastupa u Drugoj ligi i koja se nalazi samo dva boda iznad zone ispadanja.

Hrvatskim ljubiteljima nogometa Lavrič je poznat iz razdoblja dok je igrao u HNL-u. Naime, u sezoni 2002/03 Lavrič je kao mladi slovenski reprezentativac iz redova Rudara Velenja stigao u splitski Hajduk, u kojem nikad nije dobio pravu prigodu. Nakon što je u dvije sezone skupio tek sedam nastupa za Bile, Lavrič je sreću je okušao i Interu iz Zaprešića, iz kojeg je vrlo brzo otišao u redove Dynama iz Dresdena.

Nakon odlične sezone u dresu Dynama, za koji je u 31 nastup postigao 17 pogodaka, zanimanje za slovenskog reprezentativca pokazali su mnogi bundesligaši, a najbrži je bio Duisburg, koji je, pred početak prošle sezone, za milijun eura osigurao usluge slovenskog napadača. U svojoj prvoj sezoni Lavrič je za Duisburg u 22 nastupa postigao šest pogodaka, što nije bilo dovoljno da Zebre ostanu u Prvoj ligi.

Vrijeme će pokazati da li je u pravu Hajduk ili Real. Jedno je sigurno, Duisburg je definitivno bio...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!