Vodeni sportovi

Bolesti i dalje napadaju: Veljko Rogošić u teškom stanju

Bernard Jurišić • četvrtak, 01.03.2007.

Vijest da Mario Ančić boluje od mononukleoze nije jedina ružna vijest koja je stigla iz Splita danas. Proslavljeni hrvatski plivački maratonac Veljko Rogošić hospitaliziran je u KB Split i nalazi se u stanju poremećene svijesti...

Nakon Ivana Klasnića, Velimira Perasovića i Marija Ančića, još jedan vrhunski hrvatski sportaš završio je u bolnici. Proslavljeni plivački maratonac Veljko Rogošić od utorka se nalazi u KB Split i nalazi se u polusvjesnom stanju, objavila je splitska Radio Dalmacija.

Docent dr. Mladen Rakić izjavio je za Radio Dalmaciju kako se sumnja na stanje izazvano infektom, odnosno virusom, no više će se znati nakon pretraga koje bi mogle potrajati i nekoliko dana. Trenutačno je stabilno i nema pogoršanja njegova zdravstvenog stanja.

Rogošić je poznat po brojnim svjetskim rekordima, preplivavanju La Manchea, svjetski je rekorder u plivanju od Savudrije do Prevlake, a plivajući od Afrike (Tunis) do Europe (Italija), želio je postaviti novi svjetski rekord u dužinskom plivanju te tako postati prvi maratonac u svijetu koji je plivajući spojio dva kontinenta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!