Tenis

PBZ Zagreb Indoors i Tapo i dalje zajedno

Sportnet • ponedjeljak, 29.01.2007.

U konferencijskoj dvorani Doma Sportova danas je upriličeno svečano potpisivanje sponzorskog ugovora, kojim su PBZ Zagreb Indoors i tvrtka Tapo d.o.o. nastavili uspješnu suradnju....

Potpis na produženje ugovora stavili su Branimir Horvat, kao direktor zagrebačkog turnira, te ispred tvrtke Tapo njen čelni čovjek Luka Stopić. Značaj ovoj prigodi svojom je prisutnošću, unatoč brojnim obvezama, dao i Goran Ivanišević, predsjednik Organizacijskog odbora turnira.

"Posebno smo ponosni na činjenicu da su gospodarstvenici, među kojima Tapo zauzima iznimno bitno mjesto, od samog početka prepoznali ovaj atraktivan, ali organizacijski iznimno zahtjevan projekt. I u budućnosti ćemo se truditi da PBZ Zagreb Indoors bude jedan od najboljih ambasadora Zagreba i Hrvatske u svijetu.", istaknuo je g. Horvat nakon formaliziranja suradnje.

Slika 1 od 2.

Tapo, kao najveći hrvatski proizvođač ergonomskih stolica i zastupnik vodećih svjetskih brandova, već je drugu godinu zaredom značajan član sponzorske obitelji jedinog dvoranskog ATP turnira u Hrvatskoj.

"Želim izraziti zadovoljstvo u ime tvrtke Tapo i svoje osobno nastavkom ulaganja u ovo iznimno sportsko događanje. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim gospodinu Horvatu i njegovom timu na iznimno uspješnoj suradnji tijekom preliminarnog izdanja PBZ Zagreb Indoorsa prošle godine, što nam je bila najbolja potvrda ispravnosti odluke oko daljnjeg vezivanja uz ovaj turnir.", izjavio je ovom prigodom Luka Stopić, direktor Tapo d.o.o. Zagreb.

Ovim sponzorstvom Tapo je potvrdio svoju usmjerenost prema ulaganju u tenis kao vrhunski sport, koji je jedan od najpopularnijih kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Osim PBZ Zagreb Indoorsa tvrtka Tapo je već nekoliko godina sponzorski prisutna i na Croatia Openu u Umagu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!