Nogomet

Hiddinka ne zanima Chelsea

Zoran Zdelar • nedjelja, 11.02.2007.

Prema spekulacijama engleskih medija, aktualni ruski izbornik Guus Hiddink trebao bi biti prva opcija za vodstvo Chelseaja, ukoliko bi Jose Mourinho napustio svoju poziciju. No, Nizozemca taj angažman ne zanima...

Priče o promjeni trenera na klupi londonskog Chelseaja gotovo se na svakodnevnoj bazi objavljuju u engleskim medijima. Na stranu to što obje strane tvrde kako Jose Mourinho neće tako skoro napustiti Stamford Bridge, a čak ni osoba koja bi trebala preuzeti taj posao nije odveć zainteresirana za promjenu poslodavca.

Kad bi Mourinho napustio Chelsea, nesumnjivo bi se među nekoliko kandidata našao i Nizozemac angažiran na poziciji ruskog izbornika. Guus Hiddink se u nekoliko navrata potvrdio već odličnim trenerom i nesumnjivo bi Roman Abramovič posegnuo za njegovim uslugama, kada bi on bio zainteresiran...

"Nisam niti jednom razgovarao s Romanom Abramovičem o mom prelasku u Chelsea. Trenutno sam izbornik ruske nogometne reprezentacije i na tome ću raditi do ljeta 2008. godine. Zadovoljan sam trenutno svojim angažmanom i vrlo zaposlen. Imam drugih stvari na koje bih se radije koncentrirao nego na priče o mom napuštanju Rusije.", kaže Hiddink svjestan da dobar dio njegova financijski izdašnog ugovora pokriva upravo sam Abramovič kao sponzor Ruskog nogometnog saveza.

Dodajmo i kako se protiv 60-godišnjeg nizozemskog trenera u rodnoj domovini vodi istraga zbog utaje poreza, a tužilaštvo traži zatvorsku kaznu u trajanju od deset mjeseci.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!