Nogomet

Larsson ni dana više

Zoran Zdelar • utorak, 20.02.2007.

Švedski napadač Henrik Larsson koji je trenutno na posudbi u Manchester Unitedu iz Helsingborgsa ne namjerava ostati na Old Traffordu dulje od dogovorenog, te će tako napustiti Crvene vragove 12. ožujka...

Nadali su se navijači Manchester Uniteda da će legendarni švedski napadač, 35-godišnji Henrik Larsson, odlučiti ostati u njima najdražem dresu do kraja sezone. Larsson je trenutno u Unitedu na posudbi iz švedskog kluba Helsingborgsa, a prema ugovoru posudba završava već 12. ožujka.

Menadžer Alex Ferguson u siječnju je na iznenađenje mnogih ojačao svoje redove otpisanim igračem Barcelone koji je u međuvremenu potpisao ugovor sa švedskim Helsingborgsom. Ipak, Crveni vragovi bili su preveliki mamac za Larssona da bi odbio opciju posudbe u trajanju od dva mjeseca. Sad kad se počeo bližiti istek posudbe, mnogo je onih koji traže od njega produžetak ostanka, no s time se Henrik ne slaže.

"Ne mogu reći da nisam zahvalan i počašćen što mi se nudi opcija produljena posudbe, ali moram misliti na više stvari u tom slučaju. Nogometna sezona u Švedskoj počinje krajem ožujka i moram se vratiti na vrijeme. U Manchesteru ostajem samo do 12. ožujka.", kazao je Larsson.

Ostat će tako Larssonu ipak dovoljno vremena da s Manchester Unitedom izbori barem prolaz u Ligi prvaka protiv Lillea, pošto se uzvratna utakmica igra 7. ožujka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!