Vodeni sportovi

Hrvatska ostala i bez Puninskog

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 05.03.2007.

Hrvatska plivačka reprezentacija iznimno će oslabljena otputovati u Australiju na Svjetsko prvenstvo. Dosad su svoj nastup u Melbourneu otkazali Duje Draganja, Gordan Kožulj i Mario Strahonja, a sad je to učinio i Aleksej Puninski...

Hrvatska će se jako teško moći nadati nekoj plivačkoj medalji u posljednjem tjednu mjeseca ožujka. Svi najbolji hrvatski plivači otkazali su svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Melbourneu koje je na rasporedu od 24. do 31. ožujka.

Nakon što je Duje Draganja teško ozlijedio rame u padu na snijegu, operacija i oporavak spriječili su ga u nastupu, a nakon toga svoje su sudjelovanje u Australiji otkazali još dvoje naših plivača. Mario Strahonja nije pokazao previše zanimanja za nastup, a Gordan Kožulj želi to vrijeme iskoristiti za trening i pripreme.

Posljednjih dana se šuškalo, a jučer je napokon i stigla potvrda iz reprezentacije. U avionu za Australiju neće se naći ni Aleksej Puninski, koji se namjerava posvetiti fakultetu i ispitima. Prije još samo dva tjedna Puninski se radovao nastupu u Melbourneu, ali sada očito ima važnijih stvari. Preostala nam je još samo nada da će netko od naših neafirmiranih plivača iznenaditi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!