Zimski sportovi

Boston u borbi za doigravanje

Adam Bajić • ponedjeljak, 05.03.2007.

Iako je još prije tjedan, dva izgledalo da su šanse za doigravanjem izgubljene, Bruinsi su nizom pozitivnih rezultata drastično popravili izglede. To su potvrdili i sinoćnjom vrijednom pobjedom u New Jerseyu i tako pokazali da ih se još nikako ne smije otpisati…

Golovima bivšeg Rangera Warda te Sturma, Bochenskog i Axelssona, Bruinsi su slavili u Jerseyu sa 4:1. Počasni pogodak za domaće djelo je Ruppa. Rezervni vratar gostiju MacDonald sakupio je 28 obrana. Boston sada zaostaje za osmoplasiranom Carolinom samo četiri boda, a imaju i tri odigrane utakmice manje od aktualnih prvaka.

Colorado je također zadržao nadu da sezonu neće završiti već početkom travnja, iako osma Minnesota ima velikih deset bodova prednosti. Protiv oslabljenog Detroita vodili su 0:2 i 2:3 da bi pogotkom Drapera susret otišao u produžetak. U njemu je najpribraniji bio desnokrilni napadač Avalanchea Richardson i spretno smjestio pak u gol Red Wingsa za pobjedu momčadi iz Denvera.

NHL, rezultati: Atlanta - Carolina 3:1, Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (SO), Detroit – Colorado 3:4 (OT), Chicago - Ottawa 4:3 (SO), Vancouver – Minnesota 4:3 (SO), Dallas - San Jose 0:4, Anaheim – Nashville 3:2 (SO), New Jersey - Boston 1:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!