Rukomet

Torrevieji samo bod

Ivan Ambroš • nedjelja, 25.03.2007.

Španjolci su odigrali preostale susrete 21. kola Asobal lige. U osvajanju boda na gostovanju kod Darien Logrona jedan od najzalužnijih igrača Torrevieje bio je Valčić sa šest golova, a u novoj pobjedi Ciudad Reala sudjelovao je i Džomba s pet golova...

Altea je savladala Bidasou Irun 25:22 (13:9). Do nova dva boda domaćine su doveli Rune Ohm i Alexander Buchmann koji su se po osam puta upisali u listu strijelaca. Kod gostiju istakao se vratar Ole Everik sa sedamnaest obrana.

Antequera je u borbi za četrnaesto mjesto na ljestvici slavila protiv Teka Cantabrie 33:29 (16:19). Iako su gosti vodili većim dijelom susreta, Antequera je pod vodstvom Alexisa Rodrigueza s devet golova iz devet pokušaja u posljednjih deset minuta uspjela doći do pobjede.

Ciudad Real je rutinski savladao Algeciras 38:25 (21:14). Najbolji strijelac bio je Olafur Stefansson sa šest golova. Mirza Džomba je tome dodao još pet, a Petar Metličić dva.

Darien Logrono je podijelio bodove s Torreviejom 24:24 (10:11). Diego Perez kod domaćih i Draško Mrvaljević kod gostujućih igrača bili su najraspoloženiji, svaki sa po osam postignutih golova. Iako je ekipa našeg Tončija Valčića koji je zabio šest i Ivana Vukasa koji je zabio dva gola, vodila tijekom cijelog susreta, bod je nesretno izgubljen doslovno u posljednjoj minuti utakmice. Naime, domaćini su po prvi put u cijelom susretu uspjeli izjednačiti rezultat jedanaest sekundi prije kraja za konačnih 24:24.

Arrate i Fraikin Granollers sastali su se u vrlo važnoj utakmici za sedmo mjesto na ljestvici. Očekivano, slavili su domaćini 31:23 (15:12). Ponovo je impresivnu predstavu pružio Davor Čutura s deset golova.

Asobal liga, preostali susreti 21. kola:
Altea – Bidasoa Irun 25:22
Antequera – Teka Cantabria 33:29
Ciudad Real – Algeciras 38:25
Darien Logrono – Torrevieja 24:24

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!