Košarka

Popovićeva tehnička prekinula utakmicu

Branimir Korać • nedjelja, 04.03.2007.

Veliki derbi Baltičke lige između Žalgirisa i Lietuvos Rytasa nije priveden kraju i prekinut je dvije minute prije kraja susreta pri vodstvu Lietuvosa. Susret su prekinuli nezadovoljni navijači Žalgirisa nakon što je dodijeljena tehnička pogreška našem reprezentativcu Marku Popoviću...

Navijačko divljanje dobiva obrise i u Litvi. Najveći tamošnji derbi, susret Žalgirisa i Lietuvos Rytasa, prekinut je dvije minute prije kraja susreta kod vodstvu gostiju iz Vilniusa 87:72. Nezadovoljni navijači zasuli su teren raznim predmetima, ponajviše limenkama piva, i suci su nakon nekoliko monuta vijećanja u svlačionici odlučili preinuti utakmicu i registrirati ju rezultatom 87:72 za Lietuvos Rytas.

Neredi su započeli u samoj završnici nakon što je Marko Popović tek što je doveo domaćina na 81:72, zaradio poslije prekršaja na Koljeviću i tehničku pogrešku te je Lietuvos otišao ponovno na 15 poena prednosti. Igrači su pod kišom limenki odjurili u svlačionicu i susret je prekinut.

Popović je do tada predvodio Žalgiris s 20 poena (3/9 iz igre, 11/12 slobodnjaci), četiri skoka i dvije asistencije, a uz bok mu je bio Marcelinho Machado s 15 poena. Kod gostiju Lukauskis je ubacio 16, a Koljević 13 poena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!