Košarka

Ugrinoski pozvan u momčad svijeta

Branimir Korać • četvrtak, 08.03.2007.

Talentirani razigravač Cibone i mlade hrvatske reprezentacije Aleksandar Ugrinoski pozvan je u reprezentaciju svijeta za tradicionalni deseti po redu Nike Hoop Summit na kojem će se suprotstaviti ponajboljim američkim srednjoškolcima...

Deseti po redu Nike Hoop Summit održat će se u subotu sedmog travnja u Memphisu. Već tradicionalno odigrat će se ekshibicijska utakmica između ponajboljih američkih srednjoškolaca i reprezentacije svijeta, igrača do 19 godina.

U reprezentaciju svijeta pozvan je i naš mladi reprezentativac Aleksandar Ugrinoski. Ugrinoski trenutno igra na posudbi u austrijskoj Arkadiji otkud će se na kraju sezone vratiti u zagrebačku Cibonu.

Osim Ugrinoskog u momčad svijeta pozvani su Nihad Đedović (Bosna), Chen Jianghua (Guangdong Tigers), Petteri Koponen (Honka Espoo), Omri Caspi (Hapoel Galil Elyon), Alexis Wangmene Mang-Ikri (Blair Academy), Nicholas Batum (Le Mans), Emir Preldžić (Geoplin Slovan), Nemanja Aleksandrov (Crvena zvezda), Giorgi Shermadini (Maccabi Tbilisi) i Alexis Ajinca (Pau Orthez).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!