Rukomet

Čekaju se protivnice u Kupu kupova

www.koprivnica.net • utorak, 20.02.2007.

Nakon što su izgubile od Viborga u 5. kolu Lige prvakinja, rukometašice Podravke Vegete su zahvaljujući pobjedi Larvika nad Leipzigom osigurale treće mjesto u skupini C te će natjecanje u Europi nastaviti u Kupu pobjednica kupova...

Nedjeljno gostovanje u Njemačkoj bit će samo formalnost, a nadamo se da će određenu minutažu u Leipzigu dobiti i neke igračice koje su do sad manje igrale. Sad je za to prava prilika!

Što se tiče Kupa kupova, utakmice četvrtfinala igrat će se 17. i 24. ožujka, a svi sudionici bit će poznati već ovog vikenda. Za sad je iz Kupa kupova siguran samo norveški Gjerpen, koji je u dvije utakmice 4. kola odigrane ovog vikenda izbacio virovitički TVIN Trgocentar (31:25, 29:28). Rumunjski Oltchim je u prvoj utakmici u Njemačkoj pobijedio 1. FC Nürnberg sa 29:27, dok je španjolska Akaba BeraBera na svom parketu u San Sebastianu nadvisila rusku Astrakhanochku sa 29:24. Francuski Havre HAC je kod kuće poražen od danskoga Gudmea rezultatom 26:27. Uzvrati su sljedećeg vikenda.

Iz Lige prvakinja uz Podravku će se u četvrtfinale Kupa kupova uključiti i norveški Byasen, koji je sigurni treći u skupini B. Iz skupine A vjerojatno dolazi španjolska Ribarroja, a iz skupine D makedonski Kometal ili mađarski Ferencvaros.

Podravka Vegeta će u srijedu u Zagrebu odigrati utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske s Trešnjevkom. Početak je u 16 sati u Kutiji šibica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!