Rukomet

PIPO remizirao u Osijeku

Vedran Stilin • subota, 10.03.2007.

Nakon slabog otvaranja Lige četiri momčad Perutnine PIPO IPC danas je na gostovanju stigla do boda protiv vrlo dobrog Osijek Elektromodula…

Pobjedama u prva dva kola Lige četiri protiv Perutnine i Moslavine, Osijek je najavio pohod na drugu poziciju po završetku prvenstva. U današnjem trećem kolu čekao ih je ogled protiv Perutnine koju su iznenađujuće svladali prije dva tjedna u Čakovcu, zbog čega su se s dosta optimizma nadali novim bodovima.

S druge strane međimurska momčad slovi kao najozbiljniji kandidat za to drugo mjesto, ali su lošim igrama u prvih 120 minuta nastavka prvenstva malo pokvarili dojam te su u Zrinjevcu dobili prigodu okrenuti stvari u svoju korist.

Nije tako djelovalo u lošem prvom poluvremenu gdje su obje momčadi igrale bez neke prevelike organizacije u napadu s dosta isforsiranih udaraca. Takva igra "legla" je domaćem Elektromodulu koji na krilima odličnog vratara Vujovića odlazi na predah s prednošću 12:8.

U nastavku Duvnjakova momčad silovito kreće te ubrzo na semaforu stoji 16:10 što je upućivalo na novi uspjeh osječkog sastava. Ipak, nekoliko trenutaka kasnije trener Canjuga odlučuje se na čvrstu obranu 6-0 koja stvara dosta problema vanjskim pucačima Osijeka, dok je prolaz s crte šest metara bio nemoguć.

Takva igra ubrzo donosi ploda te na krilima sjajnog Arnaudovskog u 51. minuti Perutnina prelazi u vodstvo 19:18. Nekoliko minuta prije kraja na semaforu stoji 21:23 te je slavlje gostiju u neku ruku već moglo početi.

Srećom po domaći sastav PIPO tada pravi grešku u napadu koju naplaćuju prvo pogotkom s krila, da bi nakon toga sa sedam metara stigli do poravnanja. Još je u posljednjoj minuti međimurski sastav imao priliku doći do pobjede, ali s igračem manje nisu dobili priliku za udarac što je rezultiralo najpravednijom podjelom bodova 23:23.

Najbolji u domaćem sastavu s četiri pogotka bili su Abramović, Kuže i Rudović, dok je kod gostiju nezadrživ u drugom dijelu bio Arnaudovski s devet pogodaka. Uz njega se istaknuo i Obad zabivši pet golova.

Prva HRL, Liga 4 (treće kolo):
Osijek Elekromodul - Perutnina PIPO IPC 23:23 (12:8)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!