Tenis

Prvi nositelji prejaki za hrvatski par

Ivana Spahija • petak, 16.02.2007.

Ivan Ljubičić i Lovro Zovko poraženi su u polufinalu parova turnira u Marseilleu. Hrvatski tandem nije uspio napraviti iznenađenje, Mark Knowles i Daniel Nestor ipak su bili prevelika prepreka na putu prema finalu...

Samo 51 minuta bila je dovoljna da kanadsko - bahamski tandem Nestor/Knowles svlada naše tenisače rezultatom 6:1, 6:3. Prvi set je obilježila izrazito loša igra hrvatskog para, Knowles i Nestor su pri rezultatu 1:1 napravili break za 2:1 koji je ujedno bio i prijelomni dio seta. Ljubičić i Zovko do kraja seta nisu uspjeli obraniti niti jedan servis, tri iskorištene break prilike bile su dovoljne da prvi nositelji turnira osvoje set sa 6:1.

U drugom setu prvi su servirali Knowles i Nestor koji su pri vodstvu od 2:1 našima oduzeli servis za 3:1. Ostatak meča bio je tek rutina, još jedan break je potvrdio kvalitetu prvih nositelja koji su drugi set priveli kraju rezultatom 6:3 i tako se plasirali u četvrto finale zaredom, bili su finalisti 2004. godine kada su i osvojili turnir, te 2005. i 2006. godine kada su poraženi u finalnim susretima. U finalu ih očekuju pobjednici susreta Chaunac/Simon - Allegro/Mahut.

ATP Marseille, polufinale, parovi: Knowles/Nestor - Ljubičić/Zovko 6:1, 6:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!