Košarka

Perasovićev ugovor u mirovanju

Marin Vuković • ponedjeljak, 05.03.2007.

Zbog zdravstvenih problema koji su trenera Tau Ceramice Velimira Perasovića onemogućili u obavljanju posla, ugovor između španjolskog kluba i našeg bivšeg reprezentativca stavljen je u stanje mirovanja...

Velimir Perasović proteklog je mjeseca imao srčanih problema, te mu je dijagnosticirana angina pectoris. Kako je to bolest koja prije svega zahtijeva mirovanje i smanjeno izlaganje stresnim situacijama, Perasoviću predstoji razdoblje oporavka. Iz tog razloga s klubom je dogovorio "zamrzavanje" ugovora na još nepoznati period, a za to vrijeme klub će preuzeti njegov dosadašnji asistent Natxo Lezcano.

Predsjednik kluba Jose Antonio Querejeta, koji je uz Perasovića potpisao navedeno priopćenje za medije, kasnije je izjavio da je teško očekivati njegov brz povratak na klupu jer Tau Ceramici predstoje teške utakmice s dosta tenzija koje Perasović mora izbjegavati. Srećom po Tau Ceramicu, Perasovićev asistent Lezcano zaredao je s odličnim rezultatima te je klub iz Victorije u subotu zabilježio i petu uzastopnu pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!