Zimski sportovi

Pingvini pomeli Devilse

Adam Bajić • četvrtak, 15.03.2007.

Sve je izglednije da bi mlada momčad Penguinsa mogla imati značajnu ulogu u predstojećem doigravanju Istočne konferencije. Glatko, s 3:0 savladali su Devilse u New Jerseyu i primakli im se na četiri boda na vrhu divizije Atlantic…

Drugi vratar Pittsburgha Thibault je zaustavio 25 udaraca, dovoljno da sačuva mrežu netaknutom. Strijelci za zasluženo slavlje gostiju bili su Ruutu, Christensen i izvrsni rookie Staal. Vodeći strijelac lige Crosby, ostvario je asistenciju i svoj 104. bod u sezoni.

Colorado se pobjedom od 3:2 približio osmoplasiranom Calgaryju na osam bodova i tako ostao u utrci za doigravanje. Loša je vijest za Avalanche što se ni sa 13 bodova u zadnjih sedam susreta nisu uspjeli značajnije primaknuti suparnicima (Wild, Flamesi, Canucksi, Sharksi), koji također postižu vrlo dobre rezultate. No, momčad predvođena Sakicem sigurno se neće lako predati .Gol odluke protiv Flamesa postigao je mladi Stasny, još jednom dokazavši svoju vještinu, ali i zrelost.

NHL, rezultati: New Jersey – Pittsburgh 0:3, Detroit – Nashville 4:2, Colorado – Calgary 3:2, Anaheim – Columbus 4:5 (SO).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!