Zimski sportovi

Islandersima smanjene šanse za doigravanje

Adam Bajić • petak, 16.03.2007.

Bez lakše ozlijeđenog prvog golmana DiPietra, Islandersi nisu izdržali nalete Senatorsa te su doživjeli drugi poraz za redom, što im se dogodilo u vrlo nezgodnom trenutku jer im je svaki bod bitan u borbi za playoff…

"Ottawa Express" povela je 5:0 u samo 22 minute, na prijelazu druge i treće trećine i tu povratka za klub s Long Islanda nije bilo. Sinoć očajno lošeg vratara Dunhama trener je izvadio nakon toga. Gosti su tek uspjeli ublažiti poraz u par zadnjih minuta golovima Satana i Fate. Za sedmu i osmu poziciju na Istoku vodit će se žestoka borba između Islandersa, Hurricanesa, Maple Leafsa, Rangersa i Canadiensa.

Povratak iskusne zvijezde Dallasa Mikea Modana u momčad, donio je novi polet njegovom klubu. On je zabilježio po jedan gol i asistenciju, a njegovi Starsi su savladali Flamese 4:2 Modano je u utorak zabio 500. gol u svojoj bogatoj NHL karijeri.

NHL, rezultati:
Carolina – New Jersey 2:3, Dallas - Calgary 4:2, Florida – Buffalo 3.5, Boston – Washington 4:3 (SO), Vancouver – St. Louis 3:2 (OT), Phoenix – San Jose 1:5, Philadelphia – Atlanta 3:2, Ottawa - NY Islanders 5:2, Edmonton – Minnesota 1:2, Los Angeles – Chicago 3:4 (SO).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!