Nogomet

Šimić preventivno napustio trening

Branimir Korać • petak, 23.03.2007.

Nakon Mladena Petrića i Josipa Šimunića i Dario Šimić ima problema s ahilovom petom reprezentacije na ovom okupljanju - skočnim zglobom. Šimić je na posljednjem treningu reprezentacije nezgodno doskočio i preventivno je napustio trening...

Dok se Josip Šimunić polako vraća, njegovim "stopama" krenuo je Dario Šimić. Kao i Šimunić i Šimić je nezgodno stao i iskrenuo skočni zglob te ranije napustio trening. Šimuniću se to dogodilo po povratku iz Čateža na prvom treningu na Hitrec-Kacijan igralištu, no Josip će biti spreman za Makedoniju. Spreman će biti i Šimić unatoč tome što je osjećao bol po završetku treninga.

Liječnički tim reprezentacije smatra kako je riječ o tek lakšoj ozljedi koja ne bi trebala Darija udaljiti iz kadra za susret s Makedonijom. Unatoč tome nije ugodno saznanje kako su nakon Roberta Kovača koji je davno otpao, ozljede zaradili i standardni članovi prvih 11 Šimić i Šimunić koji će za razliku od Juventusovog stopera istrčati na maksimirski travnjak u subotu.

Petak će vjerojatno Šimić provesti u laganijem ritmu kako ne bi došlo do pogoršanja ozljede dok bi već u subotu trebao biti potpuno spreman. Ukoliko Dario ne bude mogao nastupiti, Bilić će biti prisiljen dati novu priliku Hrvoju Vejiću.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!