Košarka

Garbajosi visi Eurobasket

Branimir Korać • srijeda, 28.03.2007.

Jorge Garbajosa završio je sezonu na najgori mogući način. U susretu protiv Boston Celticsa zaradio je tešku ozljedu zbog koje će pauzirati šest mjeseci, a pod velikim upitnikom mu je i nastup na Europskom prvenstvu kojem je njegova Španjolska domaćin...

U susretu s Bostonom Garbajosa je prilikom pokušaja blokiranja Ala Jeffersona nezgodno doskočio i slomio nožni zglob te je hitno podvrgnut operaciji. Rehabilitacija će potrajati narednih šest mjeseci što Garbajosi dovodi pod znak pitanja i nastup na Europskom prvenstvu koje će po svemu sudeći morati propustiti što će biti veliki udarac španjolskoj košarkaškoj reprezentaciji.

Ove sezone u dresu Raptorsa Garbajosa je kao rookie prosječno ubacivao 8.5 poena uz 4.9 skokova i 1.9 asistencija po susretu. "Nedostajat će nam Garbo, puno je značio ovoj momčadi. Iskreno se nadamo da će se uspješno oporaviti i biti spreman za početak slijedeće sezone", rekao je, nakon što je utvrđeno o kakvoj je ozljedi riječ, trener Raptorsa Sam Mitchell.

Osim na njega Raptorsi ove sezone više ne mogu računati niti na Andreu Bargnanija što im remeti planove za što više pobjeda uoči doigravanja. U protivnom će naletjeti na jaču ekipu i vrlo brzo završiti nastup u doigravanju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!