Nogomet

Totti: "Ferguson će zapamtiti moje ime!"

Hrvoje Rafaelić • ponedjeljak, 02.04.2007.

Polako počinje zagrijavanje za nastavak natjecanja u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju Ligi prvaka. Romin kapetan Francesco Totti osvrnuo se na dvoboj sa Manchester Unitedom upozorivši Sir Alexa Fergusona na sebe i svoju momčad...

Roma je na Olimpicu protiv Milana vodila 1:0, ali nisu uspjeli uzeti sav plijen. Manchester je na Old Traffordu zaostajao 0:1, ali je u posljednjih dvadesetak minuta preokrenuo i visoko porazio Blackburn. Ove dvije momčadi sastaju se u četvrtfinalu Lige prvaka, a kapetan Rome Francesco Totti nada se prolazu svoje momčadi.

"Nisam zabrinut što Ferguson misli o meni, ali sam će se moći uvjerit u naš potencijal. Nadam se da će zapamtit moje ime poslije našeg dvoboja.", kratko je prokomentirao alfa i omega rimske momčadi nakon što je Ferguson izjavio da ga ne zanimaju protivnički igrači nego momčad kao cjelina.

Kapetan Rome očekuje da će na utakmici biti striktno čuvan: "Staviti će me u "kavez"? Protivnici uvijek ograničavaju moje kretnje kao da sam u kavezu. Trebao sam raditi u zoološkom vrtu koliko puta su rekli da će me stavit u kavez!". Nakon kratke izjave o svojoj igri osvrnuo se na engleski način igranja nogometa.

"Ne volim engleski način igranja nogometa. Ne volim niti Englesku zbog njezinog vremena. Koliko god zvijezda igralo u Premiershipu, ta liga me uopće ne zanima.". Iako je Roma lagani autsajder u dvoboju sa Manchester Unitedom, Englezi nikako ne smiju podcijenit talijansku momčad. Najbolje to zna Lyon, koji je na svom stadionu u osmini finala "branio" 0:0 iz Rima , a onda ispao nakon dva uboda Rominih napadača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!