Rukomet

Šarić korak do finala

Ivan Ambroš • nedjelja, 15.04.2007.

U prvim susretima polufinala Kupa pobjednica kupova za rukometašice Oltchim Valcea je s lakoćom kod kuće svladala Ferencvaroš 36:23. Cementos La Union Ribarroja je na gostovanju kod viceprvakinja Norveške uspjela ostati neporažena, a jedna od najzaslužnijih za taj dobar rezultat je bila naša Tihana Šarić s četiri postignuta gola...

Oltchim Valcea je ponovo dokazala da je pred svojom publikom nepobjediva. U prvom susretu polufinala Kupa pobjednica kupova, Rumunjke su uvjerljivo porazile FTC Budapest s rezultatom 36:23 (18:14). U Rumunjskoj ekipi, koja praktički nema slabe pozicije ovaj se put istakla Ramona Maier s devet golova, dok je kod Mađarica dostojan otpor pružila jedino Timea Toth s osam postignutih golova.

Dobar posao na gostovanju kod viceprvakinja Norveške su odradile prvakinje Španjolske. Ribarroja je nakon izvrsnog prvog poluvremena povela 14:16, međutim Byasen je ipak na kraju uspio izvući neriješeni rezultat 29:29. Ubojita iz kontri s osam golova je bila Elena Marti, dok je naša Tihana Šarić zabila četiri gola.

Kup pobjednica kupova, polufinale, prvi susreti:
Oltchim Valcea – FTC Budapest 36:23 (18:14)
Byasen Trondheim – Cementos La Union Ribarroja 29:29 (14:16)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!