Nogomet

Ferguson bez Sahe

Hrvoje Rafaelić • utorak, 10.04.2007.

Samo nekoliko sati uoči dvoboja četvrtfinala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Rome, Englezi su ostali bez svog napadača Louisa Sahe, što bi u jurišu za Rominim golom prednosti moglo predstavljati veliki problem...

Sir Alex Ferguson je na dan utakmice sa Romom ostao bez svog ubojitog napadača Sahe. Francuz je na jučerašnjem treningu obnovio ozljedu mišića desne noge. Crveni vragovi, koji su pobijedili u posljednje četiri europske utakmice na svom terenu, morat će bez Sahe stizati prednost Talijana. Saha, koji je u Rimu ušao kao zamjena, dodan je dugoj Unitedovoj listi ozljeđenih igrača. Za današnji susret Ferguson ne može računati na Garry Nevilla, Nemanju Vidića i Mikaela Silvestrea. Osim njih zbog crvenog kartona nedostajat će i Paul Scholes.

"Nema potrebe da se nekoga uključuje u ovako važnu utakmicu ako nije 100 posto spreman. Utakmica s Romom je jako važna za nas, ali ne želimo dovesti Sahu u mogućnost da se ozljeda pogorša i da ga izgubimo do kraja sezone. Zatezanje mišića osjetio je još u petak, ali tek na jučerašnjem treningu bol je postala prejaka. Saha večeras neće igrati.", kratko je uoči utakmice izjavio Ferguson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!