Zimski sportovi

New York se pobjedom vratio u život

Adam Bajić • ponedjeljak, 30.04.2007.

Tešku, ali zasluženu pobjedu, Rangersi su izborili u trećem susretu serije protiv Sabresa i tako smanjili omjer na 1:2. U Vancouveru je Anaheim (nakon «kiksa» kod kuće) pobijedio i opet vratio prednost u pobjedama protiv Canucksa (2:1)…

Poslije šest uzastopnih poraza protiv Buffala ove sezone, Rangersi su konačno uspjeli prekinuti taj niz, u utakmici koju su morali dobiti kako bi zadržali izglede za prolaz u finale Istoka. «Plavi» su poveli golom Jagra početkom druge trećine, a iz jednog od brojnih powerplaya izjednačio je Briere. U drugom produžetku, ofenzivni branič domaćih Rozsival je udarcem iz daljine donio odluku o pobjedniku i Rangersima vratio nadu u konačan uspjeh.

U izjednačenoj utakmicu, za nijansu spretniji i bolji bili su gosti iz Anaheima i došli do velike gostujuće pobjede protiv Canucksa. Prve dvije trećine završile su rezultatom 2:2, a domaći su dva puta stizali minimalno vodstvo gostiju. No kad su Ducksi opet poveli pogotkom Perryja, Vancouver nije uspio do kraja susreta postići gol pa je poraz bio neizbježan.

NHL, rezultati doigravanja (drugi krug): NY Rangers – Buffalo 2:1 (2. OT) (1:2 u pobjedama), Vancouver – Anaheim 2:3 (1:2).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!