Rukomet

Leon dočekuje Hamburg

Ivana Strahija • nedjelja, 29.04.2007.

Ademar Leon, momčad koja je bila pogubna za naše rukometaše, u drugom kolu finala Kupa pobjednika kupova dočekuje HSV Hamburg. Nijemci iz prvog kola imaju četiri gola prednosti, no Španjolci su već dokazali da su vrlo dobri u ispravljanju pogrešaka...

Broje se sati do konačnog duela Ademara i Hamburga, koji će odlučiti kome pripada pokal najboljeg u Kupu pobjednika kupova. Španjolci već unaprijed najavljuju bespoštednu borbu i još veći angažman Enterriosa i Peralesa, svojih ključnih igrača, kao i podršku prepune dvorane u Leonu.

Ipak, Nijemci se, s obzirom na popularnost rukometa u Njemačkoj, ne boje prepune dvorane, a kao as u rukavu imaju svakako odličnog Yoona te poboljšanu igru Hensa. Nijemci najavljuju i pomake na bolje u obrani, koja je u prvom meču zakazala u par navrata, kao i u napadu, posebice preko krilnih igrača.

Premda će ovaj susret ostati ponešto u sjeni velikog sraza finala Lige prvaka između dva njemačka kluba (Kiel i Flensburg), Hamburžanima je osvajanje titule iznimno važno, pošto je relativno kratka povijest kluba za sad siromašna velikim odličjima.

Finalna utakmica Kupa pobjednika kupova započinje danas u 19.15 sati, a igra se u Španjolskom Leonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!