Nogomet

Betis sačuvao mrežu

Marko Kljaić • subota, 28.04.2007.

Betis je u 32. kolu španjolskog prvenstva gostovao kod Atletica u Madridu i došao do željenog rezultata. Momčad iz Seville izvukla je remi na teškom gostovanju i došla do boda koji će im dobro doći u borbi za ostanak...

U Madridu je Atletico pred 55.000 ljudi remizirao s Betisom iz Seville. U prvom dijelu obje momčadi su imali po nekoliko prilika. Gosti su prvi puta zaprijetili u 25. minuti preko Roberta. Uzvratio je Fernando Torres četiri minute nakon toga, no rezultat se nije mijenjao.

U nastavku susreta obje momčadi pokušale su doći do pogotka i do pobjede. Gledatelji su vidjeli devet odličnih prilika, no rezultat se nije mijenjao. Betis je ovim bodom povećao svoje nade u ostanak, dok je Atletico propusio priliku preskočiti Valenciju i Zaragozu.

Valenciaa se dobro namučila s Recreativom, no ipak je došla do pobjede. U prom poluvremenu gledatelji su vidjeli samo jednu priliku i to Davida Ville u 19. minuti. Utakmicu je riješio Joaquin u nastavku susreta u samo četiri minute. Prvi pogodak je postigao u 59. minuti na dodavanje Ville. Drugi pogodak postigao je u 63. minuti nakon dodavanja Silve.

Primera Division, 28.4.2007, 32. kolo: Atletico Madrid - Real Betis 0:0, Valencia - Recreativo Huelva 2:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!