Ostali sportovi

Stevens blizu pobjede

Branko Barić • srijeda, 02.05.2007.

Počeli su četvrtfinalni susreti na Svjetskom prvenstvu u Sheffieldu. Nakon jučerašnjeg dana, jedino je Metthew Stevens relativno sigurna oklada za polufinale...

Stevens vodi 11:5 protiv Shauna Murphya, svjetskog prvaka iz 2005. Stevens je igrao agresivnije i bolje od samog početka, iako se Murphy zahvaljujući taktičkoj disciplini držao sve do 4:4. No druga trećina obračuna odlazi u potpunosti na stranu Velšanina, koji danas samo mora potvrditi ulazak u polufinale.

Dvije trećine su jučer odigrali i Stephen Maguire i Anthony Hamilton, ali tamo je koš uvijek teško predvidjeti pobjednika. Maguire vodi 9:7 i puno bolje izgleda za stolom, ali iskusniji Hamilton još to može okrenuti. Valja istaknuti da je s rezultatom od 143 Maguire zasjeo na vrh top-liste najvećih breakova na turniru.

Svoj obračun su započeli i Ronnie O'Sullivan i John Higgins. Ako je suditi po tom početku, čeka nas još jedan izuzetno kvalitetan i zanimljiv dvoboj na ovom prvenstvu. Trenutno je 4:4, a preostale dvije trećine na rasporedu su danas.

Mark Selby vodi protiv Ali Cartera s 5:3. U susretu kojeg su obilježile česte pogreška oba igrača, nešto bolje stoji Selby koji češće uspijeva izgraditi velike breakove.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!