Tenis

Bez Ančića u Parizu

Marin Vuković • četvrtak, 17.05.2007.

Bilo je očekivano, ali se čekala i službena potvrda. Mario Ančić otkazao je nastup na drugom ovogodišnjem Grand Slamu, drugog hrvatskog reketa neće biti na Roland Garrosu...

Mario Ančić neće moći braniti četvrtfinale Roland Garrosa iz prošle godine. Sada već dvomjesečni oporavak od neugodne i opasne mononukleoze još uvijek traje, pa je Mario učinio jedino što je i mogao učiniti - otkazao je nastup u Parizu.

"Sigurno je da sam razočaran što ću propustiti Pariz, na takvim turnirima svi uvijek želimo postići što bolji rezultat", kazao je Mario. "Međutim, ima i daleko pozitivnijih vijesti. Početkom tjedna obavio sam preglede i svi su nalazi u najboljem redu, sto posto sam zdrav."

"Liječnici su mi dali zeleno svjetlo, mogu početi trenirati i pripremati se, ali uz dozu opreza. Ne želim žuriti s povratkom, ali jedva čekam da ponovno zaigram na turnirima", dodao je. Za Hrvatsku je najbitnije da se Mario u potpunosti oporavi do rujna, kada nas u Wimbledonu očekuje Davis Cup susret protiv Velike Britanije za opstanak u Svjetskoj skupini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!