Rukomet

Lazarov i Vori opet Zagrebaši

Sportnet • srijeda, 20.06.2007.

Dvojica reprezentativaca, hrvatski Igor Vori i makedonski, Kiro Lazarov nova su pojačanja Rukometnog kluba Croatia Osiguranje. Obojica bivših Zagrebaša svoje su ugovore potpisali u srijedu 20. lipnja na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji Uprave Kluba i vjernog klupskog sponzora, tvrtke Optima Telekom. Vori će boje hrvatskog prvaka tako braniti tri, a Lazarov dvije godine…

Uprava Kluba, na čelu s glavnim managerom Zoranom Gopcem i direktorom Bartolom Kalebom time je svakako dokazala kako njihovi planovi na europskoj rukometnoj sceni nikako nisu preambiciozni. Također, obojica su iskoristila priliku da zahvale Optima Telekomu, kao sponzoru koji ih godinama vjerno prati. Uime Optima Telekoma novinarima su se obratili Matija Martić, predsjednik Nadzornog odbora i vlasnik OT, kao i predsjednik Uprave, Roland Žuvanić, usporedivši mukotrpan put ostvarivanja ambicija Rukometnog Kluba Croatia Osiguranje Zagreb sa svojim nelakim probojem na hrvatsko tržište.

I dok je igrački dvojac pozirao brojnim fotoreporterima, sportski direktor Kluba, Božidar Jović pozvao je BBB da se vrate na utakmice i vrate Ledenoj dvorani prepoznatljivu atmosferu, trener Nenad Kljaić zahvalio se na ukazanom povjerenju. "Zagreb već ove sezone može postati prvak Europe, bit ćemo među najbolje četiri momčadi, a nijanse odlučuju o prvaku", rekao je Kljaić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!