Rukomet

Jeppesen se vratio kući

Petar Plevnik • srijeda, 20.06.2007.

Iako je prelazak Larsa Krogha Jeppesena iz Barcelone u Kiel prošlog ljeta najavljivan kao rukometni transfer godine, loše igre Danca i problemi s ozlijedama nakon samo godine dana završile su Jeppesenovu epizodu u Kielu...

Iako je iza Kiela sezona za pamćenje, u kojoj je sastav Zvonimira Serdarušića osvojio sve što se osvojiti dalo, Jeppesen će ovu sezonu nastojati što prije zaboraviti. Problemi s ozlijedama i loša forma potpuno su bacili Danca u drugi plan, pa ne treba čuditi što će 28-godišnji lijevi vanjski, unatoč činjenici da je imao još dvije godine ugovora sa Zebrama, karijeru nastaviti u Danskoj, u redovima Bjerringbro-Silkeborg.

Danska je momčad proteklu sezonu završila tek na 10. mjestu i stoga su čelnici kluba krenuli u slaganje potpuno nove momčadi. Naime, iz Viborga je pristigao dvojac Andreas Toudahl (lijevi vanjski) - Morten Olsen (srednji vanjski), dok se nakon dugogodišnjeg igranja u Bundesligi u domovinu vratio danski reprezentativac Jan Thomas Lauritzen. Osim Danaca, klub je pojačao i srpski dvojac, reprezentativni vratar Ivan Gajić te kružni napadač Milutin Dragutinović iz rumunjske Constante.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!