Košarka

Sacramento dobio trenera

Kristian Hohnjec • četvrtak, 21.06.2007.

Posrnuli Sacramento Kingsi dobili su novog stratega, to je njihov bivši igrač Reggie Theus. 49-godišnji stručnjak potpisao je s Kingsima trogodišnji ugovor, a zamjenjuje neuspješnog Erica Museelmana koji je prošle sezone ostvario tek 33 pobjede...

Theus nema bogat "CV", ovo mu je prvi posao u "velikoj" ligi; prije je bio asistent Ricku Pittinu na Louisvilleu, a vodio je i sveučilišnu momčad New Mexica. Reggie je poznat kao igrač koji je zabio prvi koš u povijesti Sacramento Kingsa, 22 godine kasnije Theus se vraća kao 21. trener koji je dobio priliku voditi Sacramento. "Nema sumnje da je Sacramento trebao, zapravo morao dobiti više utakmica prošle sezone. Moramo kreirati identitet, ova ga momčad u ovom trenutku nema", rekao je Reggie.

Kingsima slijedi zanimljivo ljeto, najbolji pojedinac Ron Artest poznat je po svojim "ludorijama", u tijeku prošle sezone čak je najavljivao odlazak u mirovinu. Startni centar Brad Miller, nekada je bio All-Star igrač, danas je ostario i od male je koristi. Niti Mike Bibby nije onako ubojit kao što je bio u vrijeme dok su mu društvo pravili Chris Webber i Predrag Stojaković. Pred Theusom je težak posao, ukoliko je cilj doigravanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!