Košarka

Sportnet.hr poklanja 20 ulaznica za spektakl

Sportnet • srijeda, 27.06.2007.

NCL Media Grupa i magazin Superkošarka organiziraju humanitarno košarkaški spektakl čiji će sav prihod od prodaje ulaznica te donacija sponzora biti uplaćen u korist Krijesnica, Udruge za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima...

Sportnet.hr poklanja 20 ulaznica

I Sportnet.hr aktivno se uključio u ovaj humanitarni spektakl. Poklonit ćemo 20 ulaznica našim čitateljima koji žele nazočiti ovom okupljanju hrvatskih košarkaških zvijezda. Sve što trebate napraviti jest - na adresu [email protected] poslati e-mail s imenom, prezimenom i adresom na koju želite da vam pošaljemo ulaznice. 20 najsretnijih od vas dobit će po jednu ulaznicu za ovaj izniman sportsko-humanitarni događaj.

U košarkaškom spektaklu nastupit će reprezentacija Hrvatske koja je 1992. na Olimpijadi u Barceloni ostvarila jedan od najvećih uspjeha hrvatskog sporta - osvajanje srebrne medalje u utakmici protiv SAD-a. Ove godine se slavi 15 godina od tog uspjeha i prvog nastupa samostalne Hrvatske na ljetnim Olimpijskim igrama.

Generacija ’92 iz Barcelone nastupit će u originalnom sastavu predvođena NBA zvijezdom Tonijem Kukočem koji je potvrdio dolazak iz Chicaga. Uz Kukoča, koji je posljednji puta pred Zagrepčanima nastupio prije skoro deset godina, nastup je potvrdilo i svih ostalih 11 igrača s povijesnih Olimpijskih igara. Naravno osim tragično preminulog Dražena Petrovića.

To su: Dino Rađa, Stojko Vranković, Arijan Komazec, Danko Cvjetićanin, Vladan Alanović, Alan Gregov, Aramis Naglić, Žan Tabak, Franjo Arapović i Velimir Perasović. S klupe će ih voditi trenerski dvojac iz Barcelone ‘92, Petar Skansi i Aco Petrović.

Momčadi "Generacija 92 Barcelona" suprotstavit će se najbolja veteranska momčad Hrvatske "Max Bears Croatia", koja se priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Portoriku, a koju predvode Gordan Zadravec, Igor Lukačić, Igor Perica, Ivan Kapov, Jadran Popović i ostali.

Utakmica se igra u utorak 3. srpnja u 20 sati u KC Dražen Petrović, a cijena ulaznice iznosi 30 kn. Postoje također VIP ulaznice koje uključuju mjesto u VIP loži te konzumaciju hrane i pića po cijeni od samo 100 kn.

Rezervacije ulaznica mogu se obaviti na e-mail adresu [email protected], ili na telefone 01/5555 014 i 01/5555 098.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!